Ultimele subiecte
Parteneri
http://npm5.wordpress.com/
http://3xfemeie.wordpress.com/
http://forumnorapentrumama.blogspot.com/MIHAELA si IOAN
Pagina 1 din 43 • Impartiti •
Pagina 1 din 43 • 1, 2, 3 ... 22 ... 43 
Acordati credit acestui cuplu?
MIHAELA si IOAN

E periculos să trăiesti...poţi să mori.

Re: MIHAELA si IOAN
Astia micii au fost singurii care au stiut sa se bucure de seara de sambata fffff :| fffff
Ceilalti, parca terminasera operatia de impaiere, asa de retinuti, de seriosi si de pe alta planeta aratau. Cred ca au realizat ce s-a intamplat abia dupa ce au iesit din platou cand baietii au venit poate la mame. Oare cum i-or fi intampinat, ca erau si ele cam inghetate, in afara de bunica care zanbea parca unei amintiri...
Ceilalti, parca terminasera operatia de impaiere, asa de retinuti, de seriosi si de pe alta planeta aratau. Cred ca au realizat ce s-a intamplat abia dupa ce au iesit din platou cand baietii au venit poate la mame. Oare cum i-or fi intampinat, ca erau si ele cam inghetate, in afara de bunica care zanbea parca unei amintiri...

NoraDora- FAN

Data de inscriere: 14/11/2010
Localizare: Prin Bucuresti
in prostia lor astia cred ca simt ceva acolo la corason ! poate mai mult MIHAELA dar nici PORCUSORUL nu este chiar imun doar a probat cateva pana sa se decida ! :|

mariuta- CAPTAIN

Data de inscriere: 25/08/2010
Varsta: 30
Localizare: peste tot unde mi-e bine
2 copii mebunatici si sinceri...mi-au transmis emotie amandoi si i-am simtit ca au facut acest pas din suflet. Ca o sa se schimbe sau nu situatia pe parcurs,vom vedea. Sambata mi s-au parut cei mai sinceri dintre toti. I-am surprins azi dupa ce s-au logodit si dansau toti ...iar Mihaela si Ioan vorbeau tot timpul javascript:void(0), se pupau...emanau dragoste si sinceritate.
oana- EXPERT

Data de inscriere: 24/10/2010
Varsta: 24
IMI PLACE FOARTE MULT IOAN SI MIHAELA IMI SUNT TARE DRAGI SI MIAS DORII DIN SUFLET SA FIE IMPREUNA SA SE IUBEASCA SI SA SE RESPECTE.MAM BUCURAT TARE MULT CAND IAM VAZUT LA FINALA SAPTAMANII CA SAU LOGODIT.DAR NUSTIU DE CE AM EU O RETINERE ASA SI MI SE PARE CA IOAN E CAM FALS.MIHAELA SE VEDE CA TINE FOARTE MULT LA EL.TARE IMI E CA O FA DEZAMAGII PE MIHAELA SI EA VA AVEA DE SUFERIT.SPER SA MA INSEL SI SA LE FIE BINE IMPREUNA EU AI VOTEZ INCONTINUARE SUNT PREFERATI MEI SI MIOARA LA FEL.SI SPER SA AJUNGA IN FINALA SI SA CASTIGE MARELE PREMIU.LE DORESC TOT BINELE DIN LUME SI IUBIRE SI INTELEGERE
CRYSS84- FAN

Data de inscriere: 15/11/2010
Doi copii,,,,,ar trebui sa mai astepte

daria- EROU

Data de inscriere: 05/09/2010
Varsta: 42
Localizare: ARDEAL
SUNT DOI COPII FRUMOSI CARE SE IUBESC DAR AU PUTINA TEAMA.EU CRED CA LE PLACE SI SA SE TACHINEZE CU IUBIREA ASTA DESI PE MIHAELA O VAD FFFFFF SENSIBILA.SE POTRIVESC SI MIHAELA POT SPUNE CA ARE O SOACRA DE MILIOANE.
matza mea- FAN

Data de inscriere: 16/11/2010
Varsta: 27
Localizare: sibiu
ionut si mihaela chiar sunt 2 copii care pare sa se iubeasca sau sa se indragosteasca unul de altul,ca e prea mult zis iubire.le sta foarte bine impreuna,sunt nebunatici,stiu sa se distreze...eu una ii plac si ii sustin.
raluca- FAN

Data de inscriere: 10/11/2010

elena- KING

Data de inscriere: 20/10/2010
Varsta: 34
Localizare: casa cu flori,strada sperantei...la etaj
SUNT UN CUPLU POTRIVIT MI SE PARE CACI SUNT CE-I MAI SINCERI SI MERITA SA PLECE LA VENETIA.MULT SUCCES FITI TARI SI NU VA LASATI BATJOCORITI DE CEILALTI CONCURENTI .BAFTA IN COMPETITIE.
cirlan ionica- FAN

Data de inscriere: 19/11/2010
:cheers: cirlan ionica a scris:SUNT UN CUPLU POTRIVIT MI SE PARE CACI SUNT CE-I MAI SINCERI SI MERITA SA PLECE LA VENETIA.MULT SUCCES FITI TARI SI NU VA LASATI BATJOCORITI DE CEILALTI CONCURENTI .BAFTA IN COMPETITIE.

LADY18- KING

Data de inscriere: 01/10/2010
Varsta: 32
chiar ca sunt 2 copii , frumusei amandoi :
:
Mihaela tine la Ioan foarte mult , sper ca si el sa stie de data asta ce vrea si pe cine iubeste
: Mihaela tine la Ioan foarte mult , sper ca si el sa stie de data asta ce vrea si pe cine iubeste

mini- VETERAN

Data de inscriere: 05/11/2010
Varsta: 34
Localizare: Bucuresti
nu prea i mai vad impreuna dupa ce a intrat mama mihaelei in direct
corina_17_mih- FAN

Data de inscriere: 20/11/2010
imi place foarte mult de acest cuplu si sper sa nu tina cont de gura lumii si sa se inteleaga bine in continuare
.
Bafta MIHAELA >:<
.Bafta MIHAELA >:<
Kyutza03- FAN

Data de inscriere: 21/11/2010
Pagina 1 din 43 • 1, 2, 3 ... 22 ... 43 
Pagina 1 din 43
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum

» Viata asa cum este ea
» Zambiti, va rog.
» Vine,vine primavara!