FORUM DE COMENTARII Mireasă pentru fiul meu
Bine ati venit pe forumul nostru! Enjoy!

Ultimele subiecte
» Viata asa cum este ea
Ieri la 11:12 pm Scris de ETERNITY

» Zambiti, va rog.
Ieri la 10:49 pm Scris de Adelheid-heidy

» Vine,vine primavara!
Ieri la 10:34 pm Scris de ETERNITY

» Muzica sufletelor noastre
Ieri la 10:22 pm Scris de diana

» Urari de La Multi Ani, aniversari...
Ieri la 10:20 pm Scris de mirela3

» Politică
Ieri la 10:07 pm Scris de mirela3

» GABRIELA
Ieri la 10:06 pm Scris de ETERNITY

» ADRIAN
Ieri la 9:38 pm Scris de diana

» POZE HAIOASE
Ieri la 9:06 pm Scris de ETERNITY

» ALEXANDRA SI DRAGOS
Ieri la 8:47 pm Scris de pyci_florin

» Ce bucatarim ?
Ieri la 7:39 pm Scris de Adelheid-heidy

» DRAGOS
Ieri la 6:59 pm Scris de kokolino

» VICTOR
Ieri la 6:01 pm Scris de kokolino

» MIREASĂ PENTRU FIUL MEU - comentarii emisiune
Ieri la 5:53 pm Scris de sanda

» BARBATII UN RAU NECESAR
Ieri la 4:16 pm Scris de mirela3

» EDINA
Ieri la 11:39 am Scris de doina68

» POZELE concurentilor NPM
Sam Mai 19, 2012 9:03 pm Scris de diana

» MARIOARA
Sam Mai 19, 2012 1:28 pm Scris de marusca

» DRAGA MEA PRIETENA...cu Gabriela Cristea
Sam Mai 19, 2012 12:30 pm Scris de marusca

» BURLACUL
Sam Mai 19, 2012 9:43 am Scris de elena

Cine este conectat?
In total sunt 5 utilizatori conectati: 1 Inregistrati, 0 Invizibil si 4 Vizitatori :: 2 Motoare de cautare

marusca

Recordul de utilizatori conectati a fost de 779, Sam Mar 19, 2011 8:55 pm
Cei mai activi postatori ai saptamanii
ETERNITY

mirela3

diana

Adelheid-heidy

Cei mai activi postatori ai lunii
mirela3

sanda

Trauter

Dorel

ETERNITY

kikilina*

kokolino

elena

dona

vanghelie

Parteneri
http://npm5.wordpress.com/ http://3xfemeie.wordpress.com/ http://forumnorapentrumama.blogspot.com/

BARBATII UN RAU NECESAR

Pagina 13 din 28 Inapoi  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 20 ... 28  Urmatorul

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos

Re: BARBATII UN RAU NECESAR

Mesaj Scris de mirela3 la data de Vin Feb 17, 2012 4:31 pm

mirela3
KING
KING

Data de inscriere: 01/09/2010
Varsta: 36

Sus In jos

Mesaj Scris de ETERNITY la data de Dum Feb 19, 2012 3:53 pm

„Menopauza bărbaţilor“ trebuie luată în serios

La fel ca și femeile,bărbații de vârsta a doua se confruntă cu probleme psihologice când trec prin schimbări hormonale.

Nu transformările fizice, ci simptomele de ordin psihologic date de andropauză ar trebui să le îngrijoreze pe partenerele de viaţă. Deşi doar 3% din bărbaţi suferă din cauza deficitului de testosteron, studiile arată că există şi alte simptome ale andropauzei, care nu au legătură directă cu dezechilibrele hormonale.

O cercetare publicată în „New England Journal of Medicine" arată că bărbatul de vârstă mijlocie suferă din pricina scăderii nivelului de hormoni, în special de testosteron, care generează impotenţă şi alte disfuncţii sexuale.

Vestea bună este că doar 3% din populaţia masculină prezintă astfel de simptome fizice, anunţă cotidianul „The Daily Mail". Studiul cercetătorilor britanici subliniază însă implicaţiile psihologice ale andropauzei (diminuarea progresivă a producţiei de androgeni înregistrată la bărbaţii de peste 50 de ani), termen creat prin analogie cu cel de menopauză, întâlnit doar în cazul femeilor.

Simptome importante

Raportul oamenilor de ştiinţă arată că există simptome precum tristeţea, starea de oboseală sau sentimentul de anxietate care nu sunt cauzate de dezechilibrul hormonal.

„Tendinţa este să considerăm un mit menopauza bărbaţilor. Dar, dincolo de aspectele medicale, există factori psihologici ce trebuie luaţi în considerare şi trataţi cu mai multă seriozitate decât până acum", explică scriitorul britanic Tim Lott într-un articol din „The Daily Mail".

Autorul descrie propria sa experienţă legată de andropauză, caracterizând implicaţiile psihologice ca esenţiale în înţelegerea simptomelor.

„Visele se năruiesc, lista de posibilităţi se închide, iar fizicul se transformă radical în comparaţie cu cel al femeii, a cărei sexualitate durează mai mult. Dincolo de asta, perspectiva morţii nu mai e o fantezie, această teamă adăugându-se la lista celorlalte temeri. În medie, bărbaţii mor cu şapte ani mai devreme decât femeile", afirmă Lott.

Diferenţa dintre bărbaţi şi femei

Deşi nu sunt multe de făcut în sensul ameliorării menopauzei masculine, suferinţa bărbaţilor este că nu sunt luaţi în serios cu privire la acest aspect al vieţii lor, consideră Tim Lott. Şi frustrările devin cu atât mai mari, cu cât nu li se permite să aibă emoţii „feminine" - sentimentul pierderii, al tristeţii sau al durerii.

Mai mult, bărbatul este puternic afectat în plan psihologic şi din cauză că simte că „proiectul lui eroic se apropie de final", ceea ce declanşează o criză de identitate.

ETERNITY
CAPTAIN
CAPTAIN

Data de inscriere: 22/09/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de mirela3 la data de Dum Feb 19, 2012 5:34 pm

mirela3
KING
KING

Sus In jos

Mesaj Scris de dona la data de Mar Feb 21, 2012 8:58 am

Barbatul ideal…

… este doar un ideal, adica un model de neatins, asta stim deja. Barbatii in carne si oase au si calitati si defecte, si pase bune si pase proaste, si prieteni simpatici dar si amici nesuferiti etc. Stim toate aceste lucruri dar e bine sa mai stim ceva: ca baietii buni sunt cei care au o seama de obiceuri frumoase si pot fi recunoscuti dupa acestea.

Sunt cateva gesturi simple care ii disting in multimea ta de pretendenti si te fac sa te simti speciala:
Stie sa iti faca complimente

Orice femeie isi doreste sa fie apreciata. Chiar daca esti o diva sau o bomba sexy, indiferent cat de populara si de curtata ai fi, un compliment frumos isi atinge intotdeauna tinta.

Iar atunci cand momentul ales este potrivit (nu o sa iti spuna ca arati bine in ceva doar pentru ca tu te plangi ca nu te prinde deloc) iar cuvintele sunt mestesugite, un compliment sincer valoreaza mai mult decat o suta de declaratii.
Vrea sa te auda cat mai des

Trebuie sa recunoastem: noi, femeile, suntem niste fapturi foarte… comunicative. Simtim nevoia sa vorbim despre cate in luna si in stele si ne bucuram de fiecare data cand El ne suna, chiar si doar ca sa ne intrebe ce mai facem.

Atunci cand arata ca vrea sa fie "conectat" cat mai mult la lumea ta, ai o senzatie de bucurie si siguranta. Trebuie sa stii sa il apreciezi pe cel ce ti-o daruieste.
Iti ofera prioritate

Sa spunem ca are de ales intre o seara romantica la lumina lumanarilor si o noapte de poker cu baietii. Daca iubitul tau va decide sa isi petreaca seara cu tine, e clar ca esti o prioritate pentru el.

Este cu atat mai de apreciat cu cat obiceiurile se schimba de obicei greu, mai ales dupa o perioada de celibat mai lunga.

dona
CAPTAIN
CAPTAIN

Data de inscriere: 01/07/2011

Sus In jos

Mesaj Scris de dona la data de Mar Feb 21, 2012 9:01 am

Barbatul Ideal

Barbatul ideal este de inaltime medie spre inalt, spre dezamagirea multor piticuti presupun. Chiar si cea mai chistoaca dintre femei isi va dori un barbat macar cu o palma mai inalt decat ea.

Fix ca si barbatii, femeile privesc prin ochii instinctelor primare, ca si in epoca de piatra, eventualii pretendenti, atuci cand vine vorba de aspectul fizic. De exemplu nimanui nu-i plac cracanatii. Un schelet stramb, membre scurte si cocarjate, astea nu denota decat rata mica de supravietuire in ochii ancestralei Cave woman care zace in subconstientul fiecareia dintre noi.

Din nefericire traditia de milenii care ofera femeii o postura pasiva, de cel mult "laissez faire, laissez passer", a dus la perpetuarea a sute si mii de strambi si strambe.

Mai precis zicala cretina "barbatul tre sa fie un pic mai frumos ca dracul" a dus la acordarea dreptului la ..reproducere, for fuck's sake a mii de strambi inmultind numarul de pocitanii si asa existente pe acest pamant. Daca barbatii isi puteau permite sa fie capriciosi in alegerea nevestei, iar uratele ramaneau o buna parte nemaritate, femeile in schimb priveau maritisul cu oricine drept un mare noroc si uite asa luau toate uscaturile.

Din fericire lumea a evoluat si femeile au invatat sa sorteze si altceva decat pulovere si sosete. Si nu ma refer doar la frumusetea fizica cat si la desteptaciune, caracter, tare genetice (as in "bunicul a avut scleroza tata a avut scleroza mama a avut scleroza frate-meu are scleroza, would you marry me?").

Alta paranteza: am o banuiala ca un val de strambi va sari cu protestatul asa ca voi modera comentariile pentru acest post :

In privinta activitatii barbatului ideal, femeile au cerinte pe cat de complexe pe atat de perfide. Daca o mare parte din barbati ar accepta intr-un fel sau altul ca sotia lor sa devina casnica si ar face eforturi sa-i asigure bunastarea materiala in schimbul unui plus de confort familial, un procent zdrobitor de femei ar urla ca ele nu tin lipitori si trantori in casa etc.

Si serios acum, cu exceptia cazurilor de accident in munca, boala sau perioada de somaj intre joburi cati barbati ati vazut stand cumintei acasa si plimband copiii in parc? Clar s-ar descurca mare parte din ei si clar le-ar face placere - o mica parte din ei cred, totusi - dar cate din sotii i-ar mai privi cu ochi buni?

Prin urmare, respectivul barbat ideal trebuie sa fie musai in campul muncii. Daca e patron sau un soi de sef e si mai bine, deoarece in creierasul perfid de fiica a Evei susura un serpisor "dominant male....get the dominant male...mate the dominant male...."

Dominant si nu doar in campul muncii. Femeile se simt jignite de obicei daca partenerul lor e fleatza sau bufonul grupului sau de prieteni sau daca e apostrofat blajin de ai lui la intrunirile de familie. Iar daca e dominat de ma-sa, atunci e o ranire de moarte. There can be only One! si aia sunt io!

Dominant si in casa, in sensul ca el e cel care trebuie sa iasa in pijamale pentru ca "am auzit ceva nu sunt sigura" (cu o carabina dupa el daca il cheama Iovan), el trebuie sa se ia de gat cu administratorul, cu taximetristii, cu vanzatoarele cu toti. Practic in orice situatii care implica o potentiala lasare cu scantei sau vanatai barbatul e carne de tun.

Tot dominant trebuie sa fie si in relatia cu copiii. De aici si aparitia fenomenului "tata-baubau" data de inspiratia de moment a unor mame "ei lasa ca vine el tactu acasa" Acasa venit, barbatul este coplesit de latraturi "nu ma mai asculta uite ce-au facut asta nu se poate de ce nu te impui de ce nu discuti ce hal de tata esti tu tacatacatacatacataca..." pana cand in disperare de cauza tatal trage cateva scatoalce in dreapta si-n stanga si se refugiaza la televizor. Evident ca mama se va lauda a doua zi "eu niciodata nu i-am lovit, doar ta'su poate asa i-a mai atins"

Barbatul ideal trebuie sa fie putred de bogat si nu ne intereseaza de unde. Amuzant este ca daca intri abil in niste tete-a-teteuri cu diverse doamne, indiferent de gradul de bunastare si educatie, intre profesorasul parlit dar genial si tipul cu afaceri dubioase dar banoase majoritatea il vor prefera pe cel din urma.

Mai trebuie sa fie si generos cu sensul de chior. Daca intreaba o singura data "da de ce-ti trebuie pisi 45% din PIB'ul romaniei?" deja e scartar.

Si fireste trebuie sa fie semi castrat. Ceva de genul 'your balls are safe with me'. Nu trebuie sa vada sau sa auda alte femei si doamne fereste daca mai si intra in vorba cu vreuna care arata binisor atunci "ce colega draga care colega paparuda aia pai eu asa ocheade crezi ca le trag colegilor mei?" Daca o femeie ranjeste tot pranzul unui barbat de peste masa se cheama ca e amabila si intretine conversatia ca o floare in vaza. Daca un barbat ranjeste unei femei atunci e un mitocan nesatul si indiscret.

Si mai ales, amanuntul care diferentiaza barbatul ideal de cel real: trebuie sa fie telepat. Barbatii reali - care nu sunt ideali - sunt exasperati de aceasta pretentie a noastra (noi zicem ca-i normala, ei ca e absurda) de a ne ghici gandurile. Femeile vor sa fie surprinse dar deja si-au trasat in minte cu finetea unui grafician fiecare detaliu al surprizei de o suta de ori. Ingroziti barbatii dau "din colt in colt "de unde sa stiu ca vrei petunii galbene si ciocolata aerata la ce film te-ai mai uitat iar" si se refugiaza in cadouri sau gesturi "safe" gen trandafiri rosii, vin dulce, complimente nesigure. Dupa o vreme ajung sa fie considerati banali si monotoni.

Femeile pe de alta parte incearca sa-i ajute prin aluzii si sugestii atat de fine incat le trec pe langa urechi de multe ori. Atat consortul meu cat si multi amici barbati m-au asigurat de multe ori de altfel :" mai simplu e sa zici direct ce vrei mi se rupe de spulberatul misterului dar zi dracului cum vrei sa-ti zic ce vrei sa-ti iau unde vrei sa mergem"

Prin urmare: barbatul ideal este telepat, destept - dar nu mult mai destept ca noi, vanjos ca un taur, bland si muncitor ca un bou, bogat ca un pasa, milostiv ca un papa, impunator ca un leu si bleg ca un caine.

Nu e mult nu?

Ultima editare efectuata de catre dona in Mar Feb 21, 2012 9:19 am, editata de 5 ori

dona
CAPTAIN
CAPTAIN

Sus In jos

Mesaj Scris de Roxy74 la data de Mar Feb 21, 2012 9:04 am

sa nu uitam ca barbatul este pana la urma fiul FEMEII...

Roxy74
CAPTAIN
CAPTAIN

Data de inscriere: 04/02/2011
Varsta: 37

Sus In jos

Mesaj Scris de Roxy74 la data de Mar Feb 21, 2012 9:07 am

dona a scris:Barbatul ideal…

… este doar un ideal, adica un model de neatins, asta stim deja. Barbatii in carne si oase au si calitati si defecte, si pase bune si pase proaste, si prieteni simpatici dar si amici nesuferiti etc. Stim toate aceste lucruri dar e bine sa mai stim ceva: ca baietii buni sunt cei care au o seama de obiceuri frumoase si pot fi recunoscuti dupa acestea.

Sunt cateva gesturi simple care ii disting in multimea ta de pretendenti si te fac sa te simti speciala:
Stie sa iti faca complimente

Orice femeie isi doreste sa fie apreciata. Chiar daca esti o diva sau o bomba sexy, indiferent cat de populara si de curtata ai fi, un compliment frumos isi atinge intotdeauna tinta.

Iar atunci cand momentul ales este potrivit (nu o sa iti spuna ca arati bine in ceva doar pentru ca tu te plangi ca nu te prinde deloc) iar cuvintele sunt mestesugite, un compliment sincer valoreaza mai mult decat o suta de declaratii.
Vrea sa te auda cat mai des

Trebuie sa recunoastem: noi, femeile, suntem niste fapturi foarte… comunicative. Simtim nevoia sa vorbim despre cate in luna si in stele si ne bucuram de fiecare data cand El ne suna, chiar si doar ca sa ne intrebe ce mai facem.

Atunci cand arata ca vrea sa fie "conectat" cat mai mult la lumea ta, ai o senzatie de bucurie si siguranta. Trebuie sa stii sa il apreciezi pe cel ce ti-o daruieste.
Iti ofera prioritate

Sa spunem ca are de ales intre o seara romantica la lumina lumanarilor si o noapte de poker cu baietii. Daca iubitul tau va decide sa isi petreaca seara cu tine, e clar ca esti o prioritate pentru el.

Este cu atat mai de apreciat cu cat obiceiurile se schimba de obicei greu, mai ales dupa o perioada de celibat mai lunga.

In revistele pentru barbati sunt putine sfaturi sau deloc,pentru ca barbatul gandeste asa....aratati-mi o femeie goala si stiu ce sa fac....

Roxy74
CAPTAIN
CAPTAIN

Sus In jos

Mesaj Scris de dona la data de Mar Feb 21, 2012 9:11 am

Roxy74 a scris:sa nu uitam ca barbatul este pana la urma fiul FEMEII...
yes Bine ai revenit pe forum ! pup pup pup welcome

dona
CAPTAIN
CAPTAIN

Sus In jos

Mesaj Scris de Roxy74 la data de Mar Feb 21, 2012 9:12 am

dona a scris:
Roxy74 a scris:sa nu uitam ca barbatul este pana la urma fiul FEMEII...
yes Bine ai revenit pe forum ! pup pup pup welcome
bine te-am gasit,dona...

Roxy74
CAPTAIN
CAPTAIN

Sus In jos

Mesaj Scris de Dorel la data de Mar Feb 21, 2012 9:22 am

greu cu ei, imposibil fara ei !

Dorel
KING
KING

Data de inscriere: 17/06/2011
Varsta: 58
Localizare: romania- mangalia

Sus In jos

Mesaj Scris de dona la data de Mar Feb 21, 2012 10:55 am

Dorel a scris:greu cu ei, imposibil fara ei !
pup pup pup hugs hugs hugs osanale osanale osanale

dona
CAPTAIN
CAPTAIN

Sus In jos

Mesaj Scris de Dorel la data de Mar Feb 21, 2012 11:13 am

dona a scris:
Dorel a scris:greu cu ei, imposibil fara ei !

Dorel
KING
KING

Data de inscriere: 17/06/2011
Varsta: 58
Localizare: romania- mangalia

Sus In jos

Mesaj Scris de mirela3 la data de Mier Feb 22, 2012 10:07 pm

BOTW-51

mirela3
KING
KING

Sus In jos

Mesaj Scris de mirela3 la data de Mier Feb 22, 2012 10:11 pm

hot men of theberry 1 Afternoon eye candy: Hot men of theBERRY! (70 photos)

mirela3
KING
KING

Sus In jos

Mesaj Scris de mirela3 la data de Mier Feb 22, 2012 11:09 pm

BOTW-26

mirela3
KING
KING