Ultimele subiecte
Cine este conectat?
In total sunt 5 utilizatori conectati: 1 Inregistrati, 0 Invizibil si 4 Vizitatori :: 1 Motor de cautaremarusca
Recordul de utilizatori conectati a fost de 779, Sam Mar 19, 2011 8:55 pm
Parteneri
http://npm5.wordpress.com/
http://3xfemeie.wordpress.com/
http://forumnorapentrumama.blogspot.com/X FACTOR
Pagina 69 din 69 • Impartiti •
Pagina 69 din 69 •
1 ... 36 ... 67, 68, 69
Re: X FACTOR
un rahat mare -mare cat antena 1!!!!!!!!!!!!!!!!! parca la pro-tv a mai fost cum a mai fost coate -goale ala,stefan, avea vocea pe cand motzul din varful.....de LEONTE este un pitzigaiat!O FACATURA ,dracu se va mai uita la o noua editzie!

mariuta- CAPTAIN

Data de inscriere: 25/08/2010
Varsta: 30
Localizare: peste tot unde mi-e bine
de la Stefan (VR) astept sa vad cati bani va da fetitei din Timisoara, Casandra, cea skilodita de bunicamariuta a scris:un rahat mare -mare cat antena 1!!!!!!!!!!!!!!!!! parca la pro-tv a mai fost cum a mai fost coate -goale ala,stefan, avea vocea pe cand motzul din varful.....de LEONTE este un pitzigaiat!O FACATURA ,dracu se va mai uita la o noua editzie!
astia de la A1
niste, niste... ahhhhhhhhhh nu pot sa spun da ai dreptate

kikilina*- CAPTAIN

Data de inscriere: 12/12/2011
Varsta: 61
tu ce te razi bre?!mirela3 a scris:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
te pomeni ca te-o satisfacut rezultatul.............

mariuta- CAPTAIN

mariuta a scris:tu ce te razi bre?!mirela3 a scris:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
te pomeni ca te-o satisfacut rezultatul.............
![]()
mă satisfaceți cu toții ......

mirela3- KING

Data de inscriere: 01/09/2010
Varsta: 36
lili a scris:cea mai buna voce,Alin Vaduva,cel mai simpatic si talentat,iulian vasile iar andrei leonte nu stiu ce cauta printre finalisti,parerea mea!

sanda- KING

Data de inscriere: 18/08/2010
Varsta: 65
parerea noastra ,ca de iesit a iesit un FASSSSSSSSSSSSSSSSSsanda a scris:lili a scris:cea mai buna voce,Alin Vaduva,cel mai simpatic si talentat,iulian vasile iar andrei leonte nu stiu ce cauta printre finalisti,parerea mea!![]()

mariuta- CAPTAIN

mariuta a scris:parerea noastra ,ca de iesit a iesit un FASSSSSSSSSSSSSSSSSsanda a scris:![]()
![]()

mirela3- KING

mirela3 a scris:mariuta a scris:parerea noastra ,ca de iesit a iesit un FASSSSSSSSSSSSSSSSS![]()
![]()
ulato!
mariuta- CAPTAIN

mariuta a scris:![]()
mirela3 a scris:![]()
ulato!
ma veeezi ?!
..... nu creeed ....

mirela3- KING

esti nesigura ............mirela3 a scris:mariuta a scris:![]()
![]()
ulato!
ma veeezi ?!
..... nu creeed ....
![]()

mariuta- CAPTAIN

.... cand esti vedetamariuta a scris:esti nesigura ............mirela3 a scris:ma veeezi ?!
..... nu creeed ....
![]()
![]()
![]()

mirela3- KING

Mihai Morar către Andrei Leonte: «Poţi să faci ce vrei cu banii de la X Factor, numai să nu îi dai pe femei şi lăutari»
Luni 16 Ianuarie 2012 - 20:15
Mihai Morar îl ţine aproape pe Andrei Leonte, câştigătorul de la X Factor! Prezentatorul îi dă sfaturi cu privire la viitorul lui, dar şi cum să-şi mânuiască banii.
Solistul Andrei Leonte (22 de ani) are Factorul X şi premiul de 200.000 de euro în buzunar! Ce va face cu banii? Îşi va ajuta părinţii, care s-au sacrificat pentru el şi au plecat la muncă, în Italia.
Mai în glumă, mai în serios, Alin Pascal, solistul trupei de la Răi da Buni, i-a propus lui Andrei un alt lucru:să-i dea lui şi trupei sale 10.000 de euro din banii câştigaţi.
Morar i-a spus câştigătorului :«Andrei, ţi-am spus: Cu banii ăia poţi să faci orice, numai să nu îi dai pe femei şi lăutari»
..........................................................................................................................................
are si mm o grija
... se gandea la gemene ?
Luni 16 Ianuarie 2012 - 20:15
Mihai Morar îl ţine aproape pe Andrei Leonte, câştigătorul de la X Factor! Prezentatorul îi dă sfaturi cu privire la viitorul lui, dar şi cum să-şi mânuiască banii.
Solistul Andrei Leonte (22 de ani) are Factorul X şi premiul de 200.000 de euro în buzunar! Ce va face cu banii? Îşi va ajuta părinţii, care s-au sacrificat pentru el şi au plecat la muncă, în Italia.
Mai în glumă, mai în serios, Alin Pascal, solistul trupei de la Răi da Buni, i-a propus lui Andrei un alt lucru:să-i dea lui şi trupei sale 10.000 de euro din banii câştigaţi.
Morar i-a spus câştigătorului :«Andrei, ţi-am spus: Cu banii ăia poţi să faci orice, numai să nu îi dai pe femei şi lăutari»
..........................................................................................................................................
are si mm o grija
... se gandea la gemene ?

mirela3- KING

Pagina 69 din 69 •
1 ... 36 ... 67, 68, 69
Pagina 69 din 69
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
» Zambiti, va rog.
» Vine,vine primavara!