Ultimele subiecte
Cine este conectat?
In total sunt 4 utilizatori conectati: 0 Inregistrati, 0 Invizibil si 4 Vizitatori :: 2 Motoare de cautareNici unul
Recordul de utilizatori conectati a fost de 779, Sam Mar 19, 2011 8:55 pm
Cei mai activi postatori ai saptamanii
Parteneri
http://npm5.wordpress.com/
http://3xfemeie.wordpress.com/
http://forumnorapentrumama.blogspot.com/Noutati MIREASĂ PENTRU FIUL MEU
FORUM DE COMENTARII Mireasă pentru fiul meu :: Mireasă pentru fiul meu :: Mireasă pentru fiul meu- comentarii emisiune
Pagina 1 din 7 • Impartiti •
Pagina 1 din 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 
Noutati MIREASĂ PENTRU FIUL MEU
auch
Ultima editare efectuata de catre Admin in Vin Aug 19, 2011 1:06 pm, editata de 1 ori
E periculos să trăiesti...poţi să mori.

Re: Noutati MIREASĂ PENTRU FIUL MEU
Inscrieri: 0720 1 1 2 665
Formular inscriere: http://www.norapentrumine.com/basvuru.asp
Formular inscriere: http://www.norapentrumine.com/basvuru.asp

da,in sfirsit am ocazia sa fiu nr.2 pe acest :),sper caci vom incepe cu dreptul si totusi daca vor mai fi scapari ar fi bine sa fim intelegatori unii cu ceilalti,sper deasemenea ca daca vor fi purtate discutii cu alti useri in privinta vreunui concurent sa nu mai vina tot atit de repede sanctiunea,mai multa libertate nu strica.nu cred ca ar trebuii sa ramina unii useri chiar masca daca vor fi pareri diferite.sa nu intelem ca fiind intr-o discutie contradictorie cu alt cineva,deja unii sa se inflameze venind cu sanctiuni.libertate in exprimarea opiniilor,chiar lupta pt.opinie.c-am atit.astept pareri.

vanghelie- CAPTAIN

Data de inscriere: 28/11/2010
Localizare: pestera muierii
goodpostvanghelie a scris:da,in sfirsit am ocazia sa fiu nr.2 pe acest :),sper caci vom incepe cu dreptul si totusi daca vor mai fi scapari ar fi bine sa fim intelegatori unii cu ceilalti,sper deasemenea ca daca vor fi purtate discutii cu alti useri in privinta vreunui concurent sa nu mai vina tot atit de repede sanctiunea,mai multa libertate nu strica.nu cred ca ar trebuii sa ramina unii useri chiar masca daca vor fi pareri diferite.sa nu intelem ca fiind intr-o discutie contradictorie cu alt cineva,deja unii sa se inflameze venind cu sanctiuni.libertate in exprimarea opiniilor,chiar lupta pt.opinie.c-am atit.astept pareri.

GyA8- EROU

Data de inscriere: 22/01/2011
Varsta: 20
Localizare: Ardeal
Da am si eu o dorinta pe acest nou :) sper ca userii sa nu mai fie lasati sa jigneasca fam. userilor, si nici sa se mai aduca jigniri directe la persoana.

LADY18- KING

Data de inscriere: 01/10/2010
Varsta: 32
LADY18 a scris:Da am si eu o dorinta pe acest nou :) sper ca userii sa nu mai fie lasati sa jigneasca fam. userilor, si nici sa se mai aduca jigniri directe la persoana.
bine ar fi

GyA8- EROU

Data de inscriere: 22/01/2011
Varsta: 20
Localizare: Ardeal
LADY18 a scris:Da am si eu o dorinta pe acest nou :) sper ca userii sa nu mai fie lasati sa jigneasca fam. userilor, si nici sa se mai aduca jigniri directe la persoana.
pretenu vanghi nu e de ac parere..el vrea

Admin a scris:LADY18 a scris:Da am si eu o dorinta pe acest nou :) sper ca userii sa nu mai fie lasati sa jigneasca fam. userilor, si nici sa se mai aduca jigniri directe la persoana.
pretenu vanghi nu e de ac parere..el vrea![]()
Fiecare are dreptul la o parere ,eu stiu ce vreau eu si e suficient ,nu mai vreau sa-mi fie fam. jignita inca o data aici si nici eu ptr. ca eu nu am jignit pe nimeni ofer respect si astept acelas lucru .

LADY18- KING

Vin aici ptr. a ma relaxa a ma simti bine in compania voastra nu ptr. a jigni sau a fi jignita

LADY18- KING

LADY18 a scris:Vin aici ptr. a ma relaxa a ma simti bine in compania voastra nu ptr. a jigni sau a fi jignita
asa ma gandeam si eu nedumerit

Admin a scris:LADY18 a scris:Vin aici ptr. a ma relaxa a ma simti bine in compania voastra nu ptr. a jigni sau a fi jignita
asa ma gandeam si eu nedumerit
Ma bucur

LADY18- KING

O sera linistita si somn usor

LADY18- KING

sper ca nu ai sa-mi scrii cum se face varza calita?nu am sustinut atac la persoana,depinde de situatie,dar o alta opinie diferita,poate sa faca forumul mai vioi.LADY18 a scris:Vin aici ptr. a ma relaxa a ma simti bine in compania voastra nu ptr. a jigni sau a fi jignita

vanghelie- CAPTAIN

numai dintr-o discutie aprisa iese la suprafata totul si cind spun acest lucru ma refer la concurenti.Admin a scris:LADY18 a scris:Da am si eu o dorinta pe acest nou :) sper ca userii sa nu mai fie lasati sa jigneasca fam. userilor, si nici sa se mai aduca jigniri directe la persoana.
pretenu vanghi nu e de ac parere..el vrea![]()

vanghelie- CAPTAIN

Stiu f. bine ca nu ai sustinut atacul la persoana si am inteles perfect ceea ce ai vrut sa spui.vanghelie a scris:sper ca nu ai sa-mi scrii cum se face varza calita?nu am sustinut atac la persoana,depinde de situatie,dar o alta opinie diferita,poate sa faca forumul mai vioi.LADY18 a scris:Vin aici ptr. a ma relaxa a ma simti bine in compania voastra nu ptr. a jigni sau a fi jignita
Nu faceam referire la nimeni pur si simplu am spus ceea ce nu vreau si nu-mi place ,si-mi doresc sa se tina cont si de parerea mea.
daca nu te intereseaza varza calita poate o alta reteta? blll

LADY18- KING

Pagina 1 din 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 
FORUM DE COMENTARII Mireasă pentru fiul meu :: Mireasă pentru fiul meu :: Mireasă pentru fiul meu- comentarii emisiune
Pagina 1 din 7
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum

» Zambiti, va rog.
» Vine,vine primavara!
» Muzica sufletelor noastre
» Urari de La Multi Ani, aniversari...
» Politică
» GABRIELA
» ADRIAN
» POZE HAIOASE
» ALEXANDRA SI DRAGOS