FORUM DE COMENTARII Mireasă pentru fiul meu
Bine ati venit pe forumul nostru! Enjoy!

Ultimele subiecte
» Viata asa cum este ea
Ieri la 11:12 pm Scris de ETERNITY

» Zambiti, va rog.
Ieri la 10:49 pm Scris de Adelheid-heidy

» Vine,vine primavara!
Ieri la 10:34 pm Scris de ETERNITY

» Muzica sufletelor noastre
Ieri la 10:22 pm Scris de diana

» Urari de La Multi Ani, aniversari...
Ieri la 10:20 pm Scris de mirela3

» Politică
Ieri la 10:07 pm Scris de mirela3

» GABRIELA
Ieri la 10:06 pm Scris de ETERNITY

» ADRIAN
Ieri la 9:38 pm Scris de diana

» POZE HAIOASE
Ieri la 9:06 pm Scris de ETERNITY

» ALEXANDRA SI DRAGOS
Ieri la 8:47 pm Scris de pyci_florin

» Ce bucatarim ?
Ieri la 7:39 pm Scris de Adelheid-heidy

» DRAGOS
Ieri la 6:59 pm Scris de kokolino

» VICTOR
Ieri la 6:01 pm Scris de kokolino

» MIREASĂ PENTRU FIUL MEU - comentarii emisiune
Ieri la 5:53 pm Scris de sanda

» BARBATII UN RAU NECESAR
Ieri la 4:16 pm Scris de mirela3

» EDINA
Ieri la 11:39 am Scris de doina68

» POZELE concurentilor NPM
Sam Mai 19, 2012 9:03 pm Scris de diana

» MARIOARA
Sam Mai 19, 2012 1:28 pm Scris de marusca

» DRAGA MEA PRIETENA...cu Gabriela Cristea
Sam Mai 19, 2012 12:30 pm Scris de marusca

» BURLACUL
Sam Mai 19, 2012 9:43 am Scris de elena

Cine este conectat?
In total sunt 4 utilizatori conectati: 0 Inregistrati, 0 Invizibil si 4 Vizitatori :: 2 Motoare de cautare

Nici unul

Recordul de utilizatori conectati a fost de 779, Sam Mar 19, 2011 8:55 pm
Cei mai activi postatori ai saptamanii

Cei mai activi postatori ai lunii
mirela3

sanda

Trauter

Dorel

ETERNITY

kikilina*

kokolino

elena

dona

vanghelie

Parteneri
http://npm5.wordpress.com/ http://3xfemeie.wordpress.com/ http://forumnorapentrumama.blogspot.com/

STIRI CU SI DESPRE VEDETE

Pagina 40 din 46 Inapoi  1 ... 21 ... 39, 40, 41 ... 46  Urmatorul

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos

Re: STIRI CU SI DESPRE VEDETE

Mesaj Scris de marusca la data de Mar Dec 13, 2011 4:55 am

Malina Olinescu se iubea cu un baiat cu 12 ani mai tanar decat ea! S-a sinucis inainte de casatorie
Malina catre fostul sot: "Cumpara-mi bautura, sclavule"

Malina Olinescu a fost casatorita timp de sapte ani cu Dan Stesco, component al trupei Compact. In 2007, artistul a decis sa introduca actele de divort, invocand nepotrivirea de caracter si starea de tensiune continua existenta in sanul familiei, probleme cauzate de personalitate puternica a sotiei sale. Adevarul adevarat avea sa iasa la iveala abia ieri, odata cu sinuciderea artistei. Apropiatii Malinei sustin ca Stesco a divortat din cauza umilintelor sotiei sale, care nu se jena sa il trimita sa cumpere bauturi alcoolice si i se adresa, de fata cu alte persoane, cu apelativul jignitor "sclavule".

Care era adevărata relaţie dintre Mălina Olinescu şi mama ei! "Mălina nu o lăsa să pătrundă în viaţa ei, nu îi răspundea la telefon"
Relaţiile erau destul de ciudate între Mălina şi Doina Spătaru, dar apropiaţii spun că, de fapt, fiica era cea care nu îşi lăsa mama să se apropie de ea.

"Soţia mea şi Doina au discutat de mai multe ori despre Mălina. Mălina nu o lăsa să pătrundă în viaţa ei, nu îi răspundea la telefon. Stătea zile întregi la uşa apartamentului ei, dar nu o lăsa să intre", sunt explicaţiile lui Petre Geambaşu, cel care a cântat alături de Doina Spătaru şi de Mălina Olinescu.
Mama Mălinei, zguduită după moartea acesteia, a luat legătura cu familia iubitului cântăreţei, Sebi.

"Doina a vorbit cu mama lui. Ea spune că băiatul nu are nicio vină, că mulţi tineri se ceartă", a spus Geambaşu la "Happy Hour".

Varianta cea mai vehiculată e aceea că Mălina şi prietenul ei s-au certat foarte tare. "Nu i-am văzut niciodată pe Mălina şi pe Sebi certându-se", e însă mărturia prietenei Mălinei, Adriana Vlad, care a mers de mai multe ori în vacanţe alături de cei doi.

marusca
KING
KING

Data de inscriere: 05/12/2010
Varsta: 53
Localizare: rm.valcea

Sus In jos

Mesaj Scris de mirela3 la data de Sam Dec 17, 2011 12:04 am

Oana Zăvoranu: «"Necuratul" de pe baltă era un bărbat la vreo 30 de ani» :):

Vineri 16 Decembrie 2011 - 23:57

Vedeta a aflat cum au păcălit-o „vrăjitoarele" şi ce teatru ieftin au pus în scenă.
„Nu mai cred în aceste prostii. A fost găsit «Necuratul» de la baltă", a povestit Oana la Kanal D. „Ghinionul lor e următorul: «magia» nu le-a ieşit. Au greşit poţiunile în cazul meu. Eu revenindu-mi, nu au reuşit să mă pună la pământ. Ele nu ştiu ce forţă am eu. Am forţa adevărului!", a declarat ea.

Oana a comentat episodul cu „Necuratul": „În apă stă cineva. Chestia care a ieşit din apă era cam ca un tip de 30 de ani, şoferul Vanessei. În apă stă un om care e sărac şi care pentru o sumă de bani stă şi două ore şi trei ore, în apă, şi trei zile dacă e nevoie. Apucă banii, că Necuratului nu-i plac banii uzi, tu crezi că te lasă în place, el vine şi le dă banii şi e remunerat", a afirmat vedeta.

Cât despre luminile pe care le-a văzut drept „spirite", „luminiţele de sub apă sunt puradeii lor, că la ei sunt la kilogram. La un anumit semnal ei aprind lanternele sub apă", a dezvăluit ea secretul.

***********************************************************************************************

offf mai oana attack daca ai fi citit la timp (in copilarie pac ) VANZATORII DE ILUZII , azi ai fi fost o femeie bogata dtpdv

mirela3
KING
KING

Data de inscriere: 01/09/2010
Varsta: 36

Sus In jos

Mesaj Scris de mirela3 la data de Sam Dec 17, 2011 12:19 am

..... uite , asta-i cartea stt
..... apuca-te si citeste-o ca ti se vor dezlega multe mistere abracadabrante goodluck

mirela3
KING
KING

Sus In jos

Mesaj Scris de mirela3 la data de Mier Ian 25, 2012 12:06 pm

Look inghetat pentru Cameron Diaz. Ce-o fi cu fata ei?
Actrita Cameron Diaz este transformata la fata, lucru care a dat loc zvonurilor cum ca aceasta ar fi trecut pe la estetician pentru a se retusa.

Vedeta hollywoodiana Cameron Diaz, in varsta de 39 de ani, a fost dintotdeauna una dintre actritele foarte apreciate pentru aspectul ei proaspat. Cu toate acestea, se pare ca si senzuala blonda este macinata de gandul batranetii, motiv pentru care, spun gurile rele, ar fi trecut pe la estetician pentru unele retusuri faciale. La Saptamana Modei de la Paris, Cameron a atras atentia cu noul ei look, respectiv o fata cam umflata si o mimica parca inghetata. Diferenta fata de aspectul ei de dinainte este mai mult decat vizibila.
************************************************************************************
zzz zzz zzz zzz zzz

mirela3
KING
KING

Sus In jos

Mesaj Scris de mirela3 la data de Mier Ian 25, 2012 5:53 pm

************************************************************************************

Actorul Emil Hossu a murit! A leşinat pe scena Teatrului Nottara! Medicii s-au chinuit să îl resusciteze!

Postat pe 25 ian 2012 18:44

Actorul Emil Hossu, care avea 70 de ani, a leşinat în timp ce se afla la Teatrul Nottara din Bucureşti, un echipaj SMURD fiind chemat pentru a-i acorda primul ajutor.

Coordonatorul SMURD Bucureşti, medicul Bogdan Opriţa, a declarat că solicitarea a fost primită în jurul orei 18.30.
Decesul a fost declarat la 19.13, după ce medicii s-au chinuit zeci de minute să îl readucă la viaţă.

Potrivit lui Opriţa, medicii au fost chemaţi pentru că actorul Emil Hossu a leşinat, nemaifiind conştient. Un echipaj SMURD a plecat spre Teatrul Nottara pentru a-i acorda actorului îngrijirile necesare.

Medicii au încercat resuscitarea sa, a declarat medicul Bogdan Opriţa.

Emil Hossu trebuia să joace în această seară în piesa"Nu vorbiţi cu actorii".

mirela3
KING
KING

Sus In jos

Mesaj Scris de mirela3 la data de Mier Ian 25, 2012 6:21 pm

Cumpenele din viaţa actorului Emil Hossu. În urmă cu fix un an a fost accidentat grav pe trecerea de pietoni!

În urmă cu un an, în 3 februarie, el a trecut printr-o cumpănă gravă, fiind accidentat în timp ce trecea regulamentar strada, în zona Kiseleff. În urma accidentului, actorul a ajuns la spitalul Elias, cu politraumatism, alegându-se cu o fractură la genunchi.

Cea mai gravă cumpănă din viaţa sa s-a produs în 1986, cînd avionul în care se afla a luat foc, pe Aeroportul din Cluj. 3 oameni au ars de vii atunci. Emil Hossu s-a mobilizat exemplar, reuşind să-i ajute pe membrii echipajului să-i salveze pe ceilalţi pasageri, care erau îngroziţi.

***********************************************************************************************

mirela3
KING
KING

Sus In jos

Mesaj Scris de marusca la data de Vin Ian 27, 2012 4:52 pm

Tavi Colen către Alin Oprea: "Beai alcool înainte de spectacole şi te căram să nu te vadă presa"

Buni prieteni în urmă cu câţiva ani, Alin Oprea şi Tavi Colen au început să-şi arunce cuvinte grele la televiziune după ce acesta din urmă ar fi acuzat voalat că soţia lui Alin i-a despărţit pe cei doi. Cei doi artişti s-au acuzat aseară la emisiunea CanCan TV şi Tavi Colen a spus că unul dintre motivele pentru care a părăsit trupa a fost acela că Alin Oprea bea înainte de concerte, lucru care l-a deranjat foarte tare.

Tavi Colen a explicat de ce a ales să părăsească trupa Talisman. "Înainte să plec din trupă, eu l-am rugat pe Alin să facem un pact. Eu l-am rugat să facă trei lucruri ca să continue. Vreau să îi aduc aminte cele trei condiţii pe care l-am rugat să le îndeplinească pentru ca noi să putem continua cu această formaţie. Aceste trei dorinţe sunt următoarele... L-am rugat aşa... 1. Nu doream să mai bea alcool înainte de spectacol căci eu îl căram să nu-l vadă presa că merge pe multe cărări", a povestit Tavi la CanCan TV.

Acesta a continuat: "2. L-am rugat să nu mai vină cu soţia la concerte, nu din cauză că nu-mi plăcea faţa ei sau că aveam altercaţii. Aveam momente în care Larisa îmi explica cum să cânt, cum să merg, cum să mă îmbrac şi chestia asta m-a deranjat foarte tare. A venit Larisa să-mi explice că nu fac bine ce fac... Nu mai e important ce discuţii am avut noi. Nu vreau să discutăm! Dar nu mai vreau să avem aceste discuţii legate de soţia lui. Întotdeauna m-am dus cu o floare la ei, cu un cadou pentru cel mic. Nu din motive prieteneşti i-am spus să nu mai vină cu ea, ci din motive profesionale. Să vină cu ea la concerte, să stea în sală, nu în culise. Şi 3. Eu am un contract pe care din păcate nu am putut să vin să vi-l arăt. Am adus o lucrare la formaţia Talisman, era o reclamă la o companie de telefonie mobilă. Eu am contractul, el se duce a doua zi la respectivul angajator şi a spus că el e compozitorul piesei din reclamă şi că nu e de acord să împartă banii cu Tavi. La fundaţia Talisman, că eu făceam versurile sau că le făcea el...".

Alin Oprea i-a răpuns fostului său coleg de trupă: "Toţi artiştii beau. Eu oricum nu mai beau de un an că am probleme de sănătate. Nimeni n-o să-mi poată spune vreodată să nu îmi iau soţia. Nu ştia să cânte live, cânta prost. Nu ştia să se îmbrace bine, ei nu i-a plăcut. Am filmat cu Tavi când cânta extrem de prost live. Am filmări cu Tavi, un concert întreg în care cânta fals"

marusca
KING
KING

Sus In jos

Mesaj Scris de marusca la data de Vin Ian 27, 2012 4:56 pm

Alin Oprea: "Îl iert pe Tavi pentru tot. Îmi pare rău că l-am acuzat"

Foşti colegi în trupa Talisman, Alin Oprea şi Tavi Colen s-au certat de curând ca la uşa cortului, aducându-şi reciproc acuze care mai de care mai grave. Alin Oprea spune că vrea să încheie conflictul.

"Îmi pare rău că l-am acuzat pe Tavi de nişte lucruri care, de altfel, sunt adevărate. Dar regret că am făcut acele acuzaţii. Eu nu ştiu să mă cert, lumea nu mă ştie aşa. Discursul lui de aseară m-a dezamăgit. Îl iert pentru absolut toate problemele. Nu mai vreau scandaluri. De altfel, aceasta este ultima ocazie când mai vorbesc public despre acest subiect", a declarat Alin Oprea, la emisiunea "Acces Direct".

marusca
KING
KING

Sus In jos

Mesaj Scris de marusca la data de Vin Ian 27, 2012 5:03 pm

Află ce boală are Robert Turcescu încât şi-a anulat concertul!

Robert Turcescu şi trupa "Casa Presei" trebuiau să susţină un concert, mâine seară, dar astpzi artistul a anulat spectacolul.

Motivul? Se pare că Robert Turcescu are varicelă şi chiar dacă ar putea să cânte şi să încânte publicul cu piesele sale, nu are voie să iasă în public.
Turcescu a mai susţinut câteva concerte în Bucureşti, unde a fost primit cu căldură şi entuziasm de public. Printre melodiile interpretate se regăsesc "Televizorul" şi "Ce-mi pasă mie".
"Nu cântăm cover-uri, pentru că avem idei, compunem şi avem multe lucruri de transmis prin muzică", a declarat Robert Turcescu pentru evz.ro, în decembrie, înainte primului concert susţinut în Capitală.

marusca
KING
KING

Sus In jos

Mesaj Scris de mirela3 la data de Vin Ian 27, 2012 11:00 pm

marusca a scris:Află ce boală are Robert Turcescu încât şi-a anulat concertul!

Robert Turcescu şi trupa "Casa Presei" trebuiau să susţină un concert, mâine seară, dar astpzi artistul a anulat spectacolul.

Motivul? Se pare că Robert Turcescu are varicelă şi chiar dacă ar putea să cânte şi să încânte publicul cu piesele sale, nu are voie să iasă în public.
Turcescu a mai susţinut câteva concerte în Bucureşti, unde a fost primit cu căldură şi entuziasm de public. Printre melodiile interpretate se regăsesc "Televizorul" şi "Ce-mi pasă mie".
"Nu cântăm cover-uri, pentru că avem idei, compunem şi avem multe lucruri de transmis prin muzică", a declarat Robert Turcescu pentru evz.ro, în decembrie, înainte primului concert susţinut în Capitală.

VARICELA ?!!! :): :): :): zzz zzz zzz

mirela3
KING
KING

Sus In jos

Mesaj Scris de gil la data de Vin Feb 10, 2012 9:00 pm

Nu stiam ca Oana Mizil e fan …almanahe.
Probabil ca a dat un sarci pe goagal si a vazut ca mnealui are titlu’de …cavaler :):

gil
VETERAN
VETERAN

Data de inscriere: 08/05/2011
Varsta: 32

Sus In jos

Mesaj Scris de ETERNITY la data de Dum Feb 12, 2012 10:36 am

R.I.P Whitney Houston

Cântăreaţa şi actriţa americană Whitney Houston, deţinătoare a şase premii Grammy, a murit la vârsta de 48 de ani, a anunţat un purtător de cuvânt al artistei. "Din nefericire, este adevărat", a declarat purtătorul de cuvânt al cântăreţei, Jill Fritzo, care nu a oferit alte detalii.
Conform CNN , un purtător de cuvânt al poliţiei din Beverly Hills, Los Angeles, a declarat: "(Sâmbătă) la ora 3.55 p.m. (ora locală), a fost pronunţat decesul lui Whitney Houston, la Beverly Hilton Hotel". Acesta a mai spus că serviciile de urgenţă au fost chemate la etajul al patrulea al hotelului, dar încercările de resuscitare a cântăreţei au eşuat.

Cauza decesului nu a fost deocamdată făcută publică.
Whitney Houston, una dintre artistele cu cele mai mari vânzări de discuri din toate timpurile, şi-a relansat cariera muzicală la sfârşitul anului 2009, după ce s-a luptat mulţi ani cu dependenţa de droguri. Însă unele dintre concertele sale incluse în acest turneu de revenire, desfăşurat în 2010, au lăsat mult de dorit.
Whitney Houston este singurul artist din lume care a lansat şapte albume consecutive premiate cu discuri de platină, depăşind la acest capitol chiar şi trupa Beatles. Pe plan mondial, diva americană a vândut peste 140 de milioane de albume şi 50 de milioane de single-uri, printre care se numără şi piesa "I Will Always Love You", lansată în 1993 şi care a devenit una dintre cel mai bine vândute melodii din toate timpurile.

ETERNITY
CAPTAIN
CAPTAIN

Data de inscriere: 22/09/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de miluka la data de Dum Feb 12, 2012 11:25 am

Odihna vesnica!

miluka
EROU
EROU

Data de inscriere: 12/11/2010
Varsta: 38
Localizare: sud

Sus In jos

Mesaj Scris de gil la data de Mier Feb 22, 2012 11:59 am

Capatos va avea noi asistente TV: Ţociu şi Palade :):

gil
VETERAN
VETERAN

Data de inscriere: 08/05/2011
Varsta: 32

Sus In jos

Mesaj Scris de marusca la data de Dum Mar 04, 2012 4:52 am

Din neştiinţă, din confuzie ori din dorinţa de a ieşi în faţă cu orice preţ, vedetele dau uneori declaraţii care nu ne fac doar să zâmbim, ci să izbucnim de-a dreptul în hohote de râs. Unele, mai savuroase decât perlele de la Bacalaureat, au rămas în folclor.

Marian Vanghelie
“Pe băieţii deştepţi îi trimit să citească câteva almanahe.”
“La PSD, dacă nu eşti bun, te ejaculează din partid.”
“Am căutat pe Gogăl, Goagăl, Gagăl despre Herodot.”
Savuroasele declaraţii au fost făcute de primarul sectorului 5 în diferite emisiuni tv.
Viorel Lis
“Dau lejer patru numere. Nu contează vârsta, mă simt în putere!”, susţinea fostul primar în 2010.
Monica Gabor
“Am făcut dragoste în funduleţ”, a răspuns fosta doamnă Columbeanu când a fost întrebată de un reporter, în anul 2008, unde a făcut sex ultima dată.
Adelina Pestriţu
“La minte, punctul G este pe ceafă, aşa că e mai uşor de găsit de bărbaţi”, a spus fosta doamnă Vârciu în 2010, la “Poveştiri de noapte” (Acasă TV).
George Becali
“Mihai Viteazu era un machedon care dădea bani cu dobândă”, crede latifundiarul. A spus asta luna trecută.
Andreea Tonciu
«Îi lovesc buricul lui Mitea cu fruntea în fiecare seară», a declarat bruneta, mândră de “fapta” ei, anul trecut.
Sânziana Buruiană
“O să îmi fac Arca lui Sânzi, în care vor urca Andreea Tonciu, Laurette, câinii vagabonzi, familia şi prietenul meu”, a declarat blonda la începutul anului, într-o publicaţie.
Ionuţ Dolănescu
“Eu, individual, chiar îmi doresc să mă mut din Bucureşti! Din cauza traficului şi a poluţiei”. Cântăreţul, care a făcut această declaraţie în 2008, când s-a înscris într-un partid ecologist, a vrut să spună de fapt poluare, nu poluţie.

Ultima editare efectuata de catre marusca in Dum Mar 04, 2012 5:04 am, editata de 1 ori

marusca
KING
KING

Sus In jos

Pagina 40 din 46 Inapoi  1 ... 21 ... 39, 40, 41 ... 46  Urmatorul

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum