FORUM DE COMENTARII Mireasă pentru fiul meu
Bine ati venit pe forumul nostru! Enjoy!

Ultimele subiecte
» Viata asa cum este ea
Ieri la 11:12 pm Scris de ETERNITY

» Zambiti, va rog.
Ieri la 10:49 pm Scris de Adelheid-heidy

» Vine,vine primavara!
Ieri la 10:34 pm Scris de ETERNITY

» Muzica sufletelor noastre
Ieri la 10:22 pm Scris de diana

» Urari de La Multi Ani, aniversari...
Ieri la 10:20 pm Scris de mirela3

» Politică
Ieri la 10:07 pm Scris de mirela3

» GABRIELA
Ieri la 10:06 pm Scris de ETERNITY

» ADRIAN
Ieri la 9:38 pm Scris de diana

» POZE HAIOASE
Ieri la 9:06 pm Scris de ETERNITY

» ALEXANDRA SI DRAGOS
Ieri la 8:47 pm Scris de pyci_florin

» Ce bucatarim ?
Ieri la 7:39 pm Scris de Adelheid-heidy

» DRAGOS
Ieri la 6:59 pm Scris de kokolino

» VICTOR
Ieri la 6:01 pm Scris de kokolino

» MIREASĂ PENTRU FIUL MEU - comentarii emisiune
Ieri la 5:53 pm Scris de sanda

» BARBATII UN RAU NECESAR
Ieri la 4:16 pm Scris de mirela3

» EDINA
Ieri la 11:39 am Scris de doina68

» POZELE concurentilor NPM
Sam Mai 19, 2012 9:03 pm Scris de diana

» MARIOARA
Sam Mai 19, 2012 1:28 pm Scris de marusca

» DRAGA MEA PRIETENA...cu Gabriela Cristea
Sam Mai 19, 2012 12:30 pm Scris de marusca

» BURLACUL
Sam Mai 19, 2012 9:43 am Scris de elena

Cine este conectat?
In total sunt 5 utilizatori conectati: 0 Inregistrati, 0 Invizibil si 5 Vizitatori :: 2 Motoare de cautare

Nici unul

Recordul de utilizatori conectati a fost de 779, Sam Mar 19, 2011 8:55 pm
Cei mai activi postatori ai saptamanii

Cei mai activi postatori ai lunii
mirela3

sanda

Trauter

Dorel

ETERNITY

kikilina*

kokolino

elena

dona

vanghelie

Parteneri
http://npm5.wordpress.com/ http://3xfemeie.wordpress.com/ http://forumnorapentrumama.blogspot.com/

STIRI CU SI DESPRE VEDETE

Pagina 1 din 46 1, 2, 3 ... 23 ... 46  Urmatorul

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos

STIRI CU SI DESPRE VEDETE

Mesaj Scris de marusca la data de Mar Iul 12, 2011 7:53 am

Bon Jovi a cântat 3 ore, special pentru români

Cel mai așteptat concert al anului a fost exact așa cum îl preconizau cei peste 50.000 de fani prezenți aseară, în Piața Constituției: incendiar! Publicul a ignorat canicula și s-a dezlănțuit frenetic pe ritmurile pieselor preferate și a aplaudat neîncetat. Artiștii de la Bon Jovi au fost primiți ca niște regi de marea de oameni și au promis că vor reveni în țara noastră.

Seară de…bis!

Solistul Jon Bon Jovi a fost extrem de energic, în ciuda intervenției chirurgicale de care a suferit săptămâna trecută și a ținut în priză publicul timp de 3 ore, pentru a face experiența de neuitat. Mai mult, controversatul chitarist Richie Sambora s-a sărbătorit pe scenă pentru că azi împlinește 52 de ani, iar colegii de trupă și cei peste 50.000 de fani i-au cântat în cor ”La mulți ani”.

Atunci când au anunțat finalul concertului, fanii au cerut insistent un bis, iar trupa Bon Jovi le-a oferit cel mai lung bis de care se așteptau să aibă parte. Printre cele mai interesante momente ale serii a fost cel când când chitaristul şi solistul trupei au cântat, pe o pasarelă din mijlocul publicului, piesa “Bed of Roses” și atunci când Jon Bon Jovi s-a înfășurat cu unul din steagurile pe care fanii le arborau în public.

Luminița Anghel: “Sunt însărcinată!”

Cântăreața a împărtășit vestea cea mare în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță, “Happy Hour“. După relația zbuciumată cu Sanchi, Luminița și-a găsit fericirea în urmă cu patru luni, în brațele unui bărbat pe nume Silviu, care este cu 10 ani mai tânăr decât ea. Cei doi așteaptă un băiețel, care va fi botezat Filip.

“În viaţa mea este o nouă persoană, pe care o iubesc foarte mult. Suntem de patru luni împreună. Între mine şi el se legase o prietenie foarte frumoasă şi petreceam foarte mult timp împreună. Nici nu îmi dădusem seama că mă place. Relaţia noastră a început relativ recent. E cu 10 ani mai tânăr. Mă bucur că m-am îndrăgostit de un bărbat care nu se sperie de o familie mare“, a povestit ea spectatorilor Pro Tv.

Artista mai are doi copilași înfiați: pe David (14 ani) și pe micuța Măriuca (5 ani).

marusca
KING
KING

Data de inscriere: 05/12/2010
Varsta: 53
Localizare: rm.valcea

Sus In jos

Re: STIRI CU SI DESPRE VEDETE

Mesaj Scris de marusca la data de Mar Iul 12, 2011 8:00 am

Maria Dragomiroiu: Petru Mircea i-a facut mult rau Madalinei
Maria Dragomiroiu, prietena foarte apropiata cu Madalina Manole, timp de 18 ani, face declaratii surprinzatoare cu privire la moartea artistei. Cantareata de muzica populara a declarat ca Petru Mircea stia ca Madalina era bolnava. "Mi-a spus langa sicriul ei ca nu avea nicio sansa sa traiasca! E pasibil de pedeapsa ca i-a facut foarte mult rau", a spus aceasta, care a adaugat ca regreta nespus faptul ca nu a insistat sa vorbeasca cu Madalina Manole inainte sa se sinucida, desi observase ca in ultimele luni de viata devenise retrasa si refuza toate solicitarile de a canta la concerte. "Cu Madalina s-a intamplat ceva in ultimele opt luni, dupa ce s-a casatorit legitim cu Petru Mircea, iar el i-a spus: . Precis ea a avut atunci o cadere, pentru ea familia era sfanta. De la capatul lumii, zilnic, isi suna parintii si le spunea . Sunt prostii ce spunea Petru ca in copilarie Madalina a fost frustrata si batuta. Petru a vrut s-o indeparteze pe Madalina nu doar de noi, ci de toti prietenii ei. Si a si reusit, ca de asta a bagat-o in acea groapa neagra. Indirect a dus-o spre aceasta negura, pentru ca el stia ca ea e bolnava, mi-a spus langa sicriul ei ca Madalina nu avea nicio sansa sa traiasca. Deci el stia ca Madalina era bolnava, ca avea sindromul bipolar, adica dubla personalitate", a declarat Maria Dragomiroiu, pentru ziarul Ring.

marusca
KING
KING

Sus In jos

Mesaj Scris de LADY18 la data de Mar Iul 12, 2011 8:11 am

Ador a scris:
marusca a scris:Maria Dragomiroiu: Petru Mircea i-a facut mult rau Madalinei
Maria Dragomiroiu, prietena foarte apropiata cu Madalina Manole, timp de 18 ani, face declaratii surprinzatoare cu privire la moartea artistei. Cantareata de muzica populara a declarat ca Petru Mircea stia ca Madalina era bolnava. "Mi-a spus langa sicriul ei ca nu avea nicio sansa sa traiasca! E pasibil de pedeapsa ca i-a facut foarte mult rau", a spus aceasta, care a adaugat ca regreta nespus faptul ca nu a insistat sa vorbeasca cu Madalina Manole inainte sa se sinucida, desi observase ca in ultimele luni de viata devenise retrasa si refuza toate solicitarile de a canta la concerte. "Cu Madalina s-a intamplat ceva in ultimele opt luni, dupa ce s-a casatorit legitim cu Petru Mircea, iar el i-a spus: . Precis ea a avut atunci o cadere, pentru ea familia era sfanta. De la capatul lumii, zilnic, isi suna parintii si le spunea . Sunt prostii ce spunea Petru ca in copilarie Madalina a fost frustrata si batuta. Petru a vrut s-o indeparteze pe Madalina nu doar de noi, ci de toti prietenii ei. Si a si reusit, ca de asta a bagat-o in acea groapa neagra. Indirect a dus-o spre aceasta negura, pentru ca el stia ca ea e bolnava, mi-a spus langa sicriul ei ca Madalina nu avea nicio sansa sa traiasca. Deci el stia ca Madalina era bolnava, ca avea sindromul bipolar, adica dubla personalitate", a declarat Maria Dragomiroiu, pentru ziarul Ring.

[b]EU INCA CRED CA ACOLO, IN MOARTEA MADALINEI SUNT MULTE LUCRURI NECLARE. EU CRED CA A FOST O CRIMA !
De aceias parere sant si eu Sad

LADY18
KING
KING

Data de inscriere: 01/10/2010
Varsta: 32

Sus In jos

Mesaj Scris de Dorel la data de Mar Iul 12, 2011 8:13 am

LADY18 a scris:
Ador a scris:
[b]EU INCA CRED CA ACOLO, IN MOARTEA MADALINEI SUNT MULTE LUCRURI NECLARE. EU CRED CA A FOST O CRIMA !
De aceias parere sant si eu Sad
nu stiu de ce cred ca acolo rolul principal l-a avut socrela ! furie furie furie furie

Dorel
KING
KING

Data de inscriere: 17/06/2011
Varsta: 58
Localizare: romania- mangalia

Sus In jos

Mesaj Scris de LADY18 la data de Mar Iul 12, 2011 8:16 am

Ador a scris:
LADY18 a scris:De aceias parere sant si eu Sad
nu stiu de ce cred ca acolo rolul principal l-a avut socrela ! furie furie furie furie
mie el sotul mi se pare un om dubios nu stiu de ce dar de la inceput am zis ca el are o vina ,nu cred ca Madalina s-a omorat ea pur si simplu.....nu cred avea planuri mari de viitor ....

LADY18
KING
KING

Sus In jos

Mesaj Scris de Dorel la data de Mar Iul 12, 2011 8:21 am

LADY18 a scris:
Ador a scris:nu stiu de ce cred ca acolo rolul principal l-a avut socrela ! furie furie furie furie
mie el sotul mi se pare un om dubios nu stiu de ce dar de la inceput am zis ca el are o vina ,nu cred ca Madalina s-a omorat ea pur si simplu.....nu cred avea planuri mari de viitor ....
mda! el in permanentza isi fereste privirea ! si cat se mai screme ca sa para indurerat! :evil: :evil: furie furie furie furie

Dorel
KING
KING

Sus In jos

Mesaj Scris de marusca la data de Mar Iul 12, 2011 8:22 am

Maradona, în vârstă de 50 de ani, a intrat cu mașina într-un autobuz. Acesta se afla în automobil împreună cu ubita sa, Veronica Ojeda. care, în urma impactului, a suferit contuzii la coaste.
Din fericire, în urma impactului, cei doi au scăpat doar cu câteva contuzii la coastă și cu o sperietură graoznică.
"Nu este nimic grav. Diego şi partenera sa ,Veronica Ojeda, au mers la spital ca măsură de precauţie şi deja s-au întors acasă", a declarat medicul personal al fostului fotbalist, Alfredo Cahe, citat de presa internațională.
Diego Armando Maradona este un fost fotbalist argentinian și actualmente antrenor al echipei arabe Al Wasl FC. Este considerat de specialiști ca fiind cel mai mare fotbalist al tuturor timpurilor, împărțind cu Pele titlul de Jucătorul Secolului decernat de F.I.F.A., după ce a fost desemnat cel mai bun jucător al secolului 20, într-un sondaj pe Internet inițiat de F.I.F.A.

marusca
KING
KING

Sus In jos

Mesaj Scris de LADY18 la data de Mar Iul 12, 2011 8:25 am

Ador a scris:
LADY18 a scris:mie el sotul mi se pare un om dubios nu stiu de ce dar de la inceput am zis ca el are o vina ,nu cred ca Madalina s-a omorat ea pur si simplu.....nu cred avea planuri mari de viitor ....
mda! el in permanentza isi fereste privirea ! si cat se mai screme ca sa para indurerat! :evil: :evil: furie furie furie furie
el ma degraba pare foarte speriat decat indurerat acum cand a aflat ca parintii Madalinei vor redeschide procesul s-a panicat de tot .

LADY18
KING
KING

Sus In jos

Mesaj Scris de marusca la data de Mar Iul 12, 2011 8:26 am

Petrecerea de botez a micuţului Darius, fiul cel mic al lui Dragoş Dolănescu, s-a terminat, weekendul trecut, cu o mare surpriză: pe scenă a urcat Gabriel Lungu, tânărul despre care s-a scris că ar fi fiul secret al lui Ion Dolănescu.

Mai mult: La botezul fiului lui Dragoş Dolănescu a cântat "fiul secret" al lui Ion Dolănescu

marusca
KING
KING

Sus In jos

Mesaj Scris de Dorel la data de Mar Iul 12, 2011 8:26 am

LADY18 a scris:
Ador a scris:mda! el in permanentza isi fereste privirea ! si cat se mai screme ca sa para indurerat! :evil: :evil: furie furie furie furie
el ma degraba pare foarte speriat decat indurerat acum cand a aflat ca parintii Madalinei vor redeschide procesul s-a panicat de tot .
dea domnul sa se descopere adevarul !

Dorel
KING
KING

Sus In jos

Mesaj Scris de marusca la data de Mar Iul 12, 2011 8:29 am

LADY18 a scris:
Ador a scris:mda! el in permanentza isi fereste privirea ! si cat se mai screme ca sa para indurerat! :evil: :evil: furie furie furie furie

Sigur ascunde ceva,pacat ca nu s-a facut mai mult pt biata madalina pt aflarea adevarului,mult prea rapid s-a solutionat cazul,parca si anchetatorii s-au grabit poate si timorati de atentia presei...

marusca
KING
KING

Sus In jos

Mesaj Scris de marusca la data de Mar Iul 12, 2011 8:32 am

Politic Show:Ce a inteles Elena Udrea dupa concertul Bon Jovi de la Bucuresti: Dupa doi ani de dificultati, Romania se dezmorteste;Ponta: Nu am participat la huiduirea doamnei Udrea

marusca
KING
KING

Sus In jos

Mesaj Scris de Dorel la data de Mar Iul 12, 2011 8:34 am

marusca, ti-am pus la vedete clip cu nunta lui lis ! nu l-ai vazut?

Dorel
KING
KING

Sus In jos

Mesaj Scris de marusca la data de Mar Iul 12, 2011 8:35 am

NU,mi-a scapat--fug acum!

marusca
KING
KING

Sus In jos

Mesaj Scris de marusca la data de Mier Iul 13, 2011 3:46 am

Lady Gaga este pe moarte…

…asta dacă e să-i dăm crezare unui anume Ian Halperin, care o face drogată şi suferind de lupus.

Lady Gaga a fost luată în vizor de jurnalistul de investigaţii, Ian Halperin, care tocmai a lansat o carte în care pretinde că artista este nebună şi că se îndoapă cu droguri.

Acesta spune că Gaguţa este obsedată de greutatea sa şi că ţine un regim periculos:

“Cei care au lucrat cu ea în timpul turneului mi-au povestit că Lady Gaga abia dacă mânca ceva săptămâni la rând, doar pentru a încăpea în costumele sale. Este bolnavă şi obsedată de greutatea sa. Un prieten mi-a relatat că Gaga stă ore întregi în faţa oglinzii şi îşi analizează şi critică silueta. Are o obsesie deloc sănătoasă.

Suferă de lupus şi este într-o fază avansată. Acesta este unul din motivele pentru care poartă mereu peruci şi machiaj, iar părul îi cade şi are pete roşii pe cap, ambele fiind efecte secundare ale bolii.”

Şi asta nu e tot, pentru că noua regină a muzicii pop se drogează la greu:

“Abuzul de droguri a început devreme. De la heroină şi cocaină până la ecstasy, le-a încercat pe toate, spun prietenii ei.”

marusca
KING
KING

Sus In jos

Pagina 1 din 46 1, 2, 3 ... 23 ... 46  Urmatorul

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum